Hae laitetestaajaksi ja voit voittaa Huawei Mate 9 Pro -puhelimen


Näytä ensimmäinen kirjoitus
Keskustelu on suljettu. Voit lukea ja tykätä kommentteja normaalisti

136 kommenttia

Hei! Olen kiinnostunut osallistumaan laitetestaajaksi. Käytän älypuhelinta päivittäin erittäin aktiivisesti ja monipuolisesti. Puhelimen päivitys uudempaan, tehokkaampaan malliin olisi ajankohtaista. Kyseessäoleva malli kiinnostaa sekä vaikuttaa lupaavalta. Kerron mielelläni kattavasti käyttökokemuksista muille.
Vaadin puhelimelta paljon. Valokuvaan, editoin, videoin ja ihan perus somettamiset yms. Itselläni honor 8 nyt käytössä. Kiinnostaisi kovasti mitä Huawei Mate 9 Pro tuo lisänä tämän hetkiseen puhelimeen.
Minun testauksessa puhelin joutuisi hyvin raskaaseen käyttöön (teen kaiken minkä vain voin mobiililaitteilla), jolloin puhelimen toimivuus joutuisi kunnon testiin. Arviointia tulisi myös monipuolisesti aina tehokkuudesta näytön tarkkuuden kautta ulkonäköön.
Odotukset puhelimesta korkealla, mutta
pystyykö se lunastamaan niitä. Huawei on edellisistä puhelimista päätellen alkanut tekemään johtavia merkkejä parempia laitteita. Mielenkiinnolla laittaisin puhelimen äärimmäiselle koetukselle ja katsoisin onko se hintansa arvoinen.
Mate pääsisi mukaan käytännön testeihin joka kantilta senioreiden vapaaehtoisen it-opastajan kyydissä. Ja mitä isompi puhelin sen parempi :8
Olen ammattivalokuvaaja ja haluaisin testata ehdottomasti puhelimen kuvauksiinsisuksia. Hyvät kokemukset Huaweista on jo vuoden ajalta en vaihtaisi enää toiseen merkkiin!
Haluan laite testaajaksi kun elän koko ajan puhelimen kanssa esim koiran tutkaaa käytän puhelimella,työasiat,koulu juttuja ja yleisesti somettamista. Käytän puheöinta useita kertoja päivässä ja puhelin tarvii vaaditavat ominaisuudet. Olen kuulut puhelimesta kaikkea hyvää mutta en ole uskaltanu ostaa. Tykkään inspiroida lisää puhelimia ja niihin lisää ideoita
Haluaisin vannoutuneena Sony miehenä testata huawein onko se varmasti sanojensa mittainen ja yhtä hyvä mitä puhuttu!!:D
Tässä hakuvideoni laitetestaajaksi.
https://youtu.be/teWT1fqIRjo
Olisin erittäin kiinnostunut testaamaan tätä puhelinta, sillä näin opiskelijana olen kova käyttämään älypuhelinta päivittäin, jolloin sen tulee pärjätä useammassa asiassa varsinkin akkukeston, suorituskyvyn ja kameran osalta tehokkaasti ilman ylimääräisiä ongelmia.
Kiinalainen Huawei sanoi Suomen markkinoille tullessaan haastavansa kaikki suuret puhelinvalmistajat kilpailukykyisillä tuotteilla. Edellinen lippulaiva P9 ja leican kanssa yhteistyö näyttäisi olevan toimiva ratkaisu. Puhelin oli sisuskaluiltaan paras mahdollinen, sana luotettava kuvaa ehkä puhelinta parhaiten. Markkinoiden ensimmäinen tuplakamera oli suunnannäyttäjä. Entä nyt mate 9, jonka pitäisi haastaa kaarevalla näytöllä Samsung edge puhelimet. Onko tämä nyt se markkinoiden 2017 puhutuin puhelin?Kyseessä on vuoden ensimmäinen iso Premium julkaisu ja jos ei muuta niin hinta on sitä ainakin
Jos haluatte kovan testaajan, olen oikea henkilö. Aina uusimmat mallit käytössä, tällä hetkellä Honor 8.
Huawein uutuudet kiinnostavat koska on mielestäni markkinoiden paras androidrauta. Puhelinta käytän päivittäin useita tunteja tietokoneen sijaan.
Käyttäjätaso 3
Kyllähän tuota voisi kokeilla. Jokohan se android olisi niin kehittynyt että sitä suostuisin käyttämään.
En ole koskaan päässyt kokeilemaan uusia puhelimia. Olen erittäin kiinnostunut kokeilemaan ja kertomaan omia kokemuksia laitteesta. Minulla on aikaa ja kiinnostusta testailla kaikkea kiinnostavaa puhelimesta ja kertoa tuloksia muillekin. :8 :P :)
Moro
Haluaisin testata Huawei Mate 9 Pro puhelinta. Hakemus videona ja myöskin arvostelut tulisi sitten videoina.
https://www.youtube.com/watch?v=BAWF3eSaa8s
Vuoden sisällä tullut hankittua sekä Honor 7 että 8, olisi mielenkiintoista päästä testaamaan onko muka Honor8:lle haastajaa :)
Haluaisin laitetestaajaksi, koska minulla ei ole huawei puhelinta ja haluaisin tutustua paremmin huawei puhelimen toimintaan. Huawei Mate 9 Pro on saanut hyviä arvosteluita ja haluaisin tietää onko puhelin arvosteluiden arvoinen.
Tämä kiinnostaa kovasti !
Testaisin luuria kovassa käytössä maastossa Lahden MM-hiihdoissa 2017, jossa olen mukana rakentamassa IT-infraa ja itse kisoissa 22.2-5.3 IT-tukihenkilönä .
Jos puhelin tämän reissun kestää niin olisi todella hyvä referenssi Huaweille :cool: !
Olisi aivan mieletön kokemus testata uutta puhelinta ja kertoa siitä sitten minkälainen puhelin on kyseessä koska moni arvostelija ei välttämättä kerro sellaisista ominaisuuksista mitä tavallinen käyttäjä haluaa tietää tottahan toki se olisi aivan mieletön kokemus.
Olisi kiva testata onko Huawei Mate 9 Pro puhelimen hinta/laatu-suhde samalla tasolla kuin OnePlus 3 puhelimessa? Eli paraneeko puhelin millään osa-alueella hinnan tuplauksella. Kameran laatu voisi olla se joka selkeimmin paranisi?
Olin ennen tosi aktiivinen puhelimen vaihtaja n.6kk välein uutta luuria, mutta nykyään raha sanelee milloin vaihdetaan puhelinta, olisi mielenkiintoista päästä testaamaan uutta puhelinta ja antaa siitä tällaisen keski-ikäisen miehen kommenteja, käytän puhelinta aika paljon somessa ja navigaattorina sekä liikunnan seuraamiseen. Myös tyttäreni voisi antaa omaa näkemystä puhelimestä verrattuna Honoriin.
Vuosien kokemukset niin Nokian, Applen kuin tällä hetkellä Sonynkin lippulaivatuotteista. Puhelimet menneet hyvin pian alkuinnostuksen jälkeen vaihtoon, kun kovemmassa arkikäytössä puhelimen toiminnot/ominaisuudet eivät ole riittäneet. Mielestäni tämän hintaluokan laitteilta voi ja pitää odottaa paljon, ja tähän pystyisin tuomaan sponsoroiduista massa-arvosteluista poikkeavaa lähestymiskulmaa. Jos tämä on mitä Elisa tällä haulla toivoo löytävänsä, tulee puhelin saamaan minulta ankaran, mutta rehellisen ja käyttäjäystävällisen arvioinnin.
Yllättävän moni ei osaa laskea kolmeenkymmeneen - huomaan, eikä muutenkaan hallitse peruskirjoitusasua.
No, itse olen valokuvaaja ja viestintävastaava sekä kahden vanhan lippulaivamallin omistaja ( S5 ja Z3 ) joten "speksit" kunnossa testaajaksi ;)
Työskentelen mobiililaitehuollossa ja uusien laitteiden ominaisuudet ja tekniikka kiinnostaa. Dual SIM otetaan käyttöön ja testataan sovelluksia, käyttömukavuutta sekä kameran ominaisuuksia vertaillen nykyiseen S6 edgeen.
Testivalmis kovan luokan älypuhelimen käyttäjä ilmoittautuu ! :8 Meikän kiinnostusta kutittelisi laitteessa valokuvauksen harrastelijana kameran teho, aktiivisen netin/somen käyttäjänä sekä kaikkitännehetinyt-persoonan omaavana laitteen nopeus sekä muotoilun näkökulmasta ulkoasun/sisällön toimivuus.