Minne OnePlus 5 pääsisi kesäreissuun matkassasi? Osallistu kilpailuun!


Näytä ensimmäinen kirjoitus
Keskustelu on suljettu. Voit lukea ja tykätä kommentteja normaalisti

615 kommenttia

Oneplus pääsisi tallentamaan monipuolisesti Suomen kesän erilaisia aktiviteetteja, aina rannalla rentoutumisesta golfin kautta ja kalastukseen. Kuvia tulisi todennäköisesti otettua kaikkialla helsingin ja lapin välimaastossa.
Itä-eurooppaan veisin tuon kaunokaisen ihailemaan luontoa!
Lähdemme muutaman kaverin kanssa heinäkuun ensimmäisenä maanantaina roadripille keskieurooppaan, lähinnä alpeille. Tarkoituksena on vaan kahden viikon aikana kiertää vuokra-autolla Saksasta Sveitsiin, Itävaltaan, Italiaan Lichesteiniin ja lopulta takaisin Saksaan. Olisi siistiä päästä tältä reissulta napsimaan kuvia uudella OnePlus5:lla. Kilometrejeä reissulla tulee kertymään useita tuhansia ja maisemat ovat taatusti käsittämättömän upeita!
OnePlus 5 lähtisi mukaan juhannuksen jälkeen kesälomareissulle Kroatiaan. Reissun jälkeen mökillä Kustavissa tutustumista "Focus on what matters" -mietteeseen. :cool:
Irlantiin minun kanssa kesätöihin irlannin geologiaa tutkimaan! OP5 kameralla varmasti saa paljon hienoja kuvia maisemista.
Pohjoisnorjan vuoristoon! Parempaa paikkaa testata Oneplus 5 kameran ominaisuuksia ei ole.
Lomakohteeni on Split, Kreikka. Heti juhannuksen jälkeen. Siellä pääsisi testailemaan kameraa oikein kunnolla, päivän kirkas auringonpaiste, illan auringonlaskut ja yön valot. Olisi mukava ottaa kuvia niin, ettei tarvitse roudata aina järkkäriä mukaan.
Ympäri Suomea tulee kierreltyä.
Yyterin hiekkarannoille olisi tarkoitus heinäkuulla viedä perhettä.
Eli Suomen kauneimmista maisemista ja suloisimmista tyttäristä löytyy reissun jälkeen Suomen parhaimmat kivat :)
Niimiö kirjoitti:

Oneplus pääsisi tallentamaan monipuolisesti Suomen kesän erilaisia aktiviteetteja, aina rannalla rentoutumisesta golfin kautta ja kalastukseen. Kuvia tulisi todennäköisesti otettua kaikkialla helsingin ja lapin välimaastossa.Ajattelinkin että nyt oli mainos puhe minnee kannattaa laittaa edes jonnekki todennäköisesti ;)
Oneplus 5 pääsisi kanssani tutustumaan Suomen kesään, rauhallisiin järvimaisemiin sekä syksymmällä myös Etelä-Euroopan lämpöön.
Juhannuksena mökille mäntsälään, mitään sen kummempia suunnitelmia ei ole kesäksi
Mökille juhannukseksi, sekä Saimaan rannalle isovanhempien luokse jos töiltä pääsen.
Olemme kaverini kanssa kiertämässä Kroatian, Bosnia ja Hertsegovinan ja Montenegron kuvankauniissa maisemissa 6.7-1.8.2017. Matkalle ottaisimme ilomielin uudet OnePlus 5:et ikuistamaan reissuamme. Tällä matkalla puhelin saisi monipuolisen käyttökokemuksen video-arvostelun ja kenties sukellusdippauksen välimeressä. Olen pitkäaikainen OnePlus käyttäjä ja kokenut kuvaaja. Videomme olisi taatusti hauska ja leikkisä, sillä nämä heput tulevat pitämään hauskaa matkalla! :cool:
Urbaanin pääkaupunkimatkailun lisäksi puhelin pääsisi Suomen saaristoon ja toivottavasti Ahvenanmaata kiertämään.
Eräs ystäväni päätti mennä vaihto-oppilaaksi Saksaan. Lentokoneella palaaminen suomeen olisi sangen tylsää joten käymme hakemassa hänet autolla takaisin kahden muun kaverin kanssa. Ajamme siis tämän kuun lopussa Saksaan ja takaisin, ja kaverillani on myös euroopan sisäinen netti jaettavana. Olen kaveriporukkani ensimmäinen Oneplus omistaja. Ostin Oneplus Onen inviteaikakaudella heti kun eräs neljäs kaverini kertoi siitä minulle. Uuden puhelimeni ollessa kerrassaan vakuuttava myös toinen matkalle lähtevistä kavereistani päätti että tuota voisi harkita ja osti pian julkaisun jälkeen Oneplus 2. Myös Vaihdossa oleva kaverini oli vakuuttunut oneplussasta ja osti Oneplus 3. Kaverini jolla on 2, sisko osti 3t hänen sonyn hajottua. Kuten voi päätellä olisimme oiva joukko kertomaan kokemuksista sekä tekemään vertailevaa tutkimusta kehityksestä. Itse tarvitsisin uuden puhelimen matkaan mennessä oneplus oneni näytön hajottua reilun kolmen vuoden käytön jälkeen.
No kyllähän tuo mukaan tulisi ihan jokaiselle kesäretkelle. Oli se sitten perheen kanssa Lintsillä tai poikaporukassa mökillä. Tosin töissäkin se tietty joka päivä mukana kulkisi.
Tänä kesänä matkustamme viroon viikoksi. Ollaan menossa sinne ns. kiertomatkalle, jonka aikana kierrellään lukuisia viron nähtävyyksiä. Tällä hetkellä taskussa OnePlus 3t mutta uudempi ei olisi pahitteeksi :)
Eiköhän tuota taas tule lähdettyä ainakin lapin kairojen sorateille matkaenduroreissulle.
OnePlus 5 kulkisi moottoripyörän nokassa pitkin Suomea.
Jussina suuntana on Kotkan saaret, jossa sitten eletään kuin mitkäkin röllit se pari päivää. Muuten kesä menee valitettvasti pitkälti kesätöissä.
Joka kesän arkipäivänä OnePlus 5 pääsisi mukaan töihin. Viikonloppuisin OP5 kulkeutuisi mökkeilemään ja heinäkuun lopussa roadtripille ja festareille, jossa kamera käy kuumana.
Heinäkuun 3 päivä lähtö tutustumaan Portugalin Lissaboniin avopuolison kanssa, saisi varmasti hienoja kuvia nähtävyyksistä, ja meiningistä paikan päällä ;), oneplus 1ja x ollut käytössä nyt oneplus 3, eli OP puhelimet paremmin kuin tuttuja!!!
Rmj fesuilla tulis heti käyttöä! Olis jo kolmas oneplus itsellä😎
Lomia ei tänä kesänä pidetä, joten luuri pääsee matkailemaan lähinnä Päijät-Hämessä, pk seudulla ja Pirkanmaalla. :P