Osallistu Halloweenin haamujahtiin Palstalla ja OmaElisassaHuhuu, Halloweenin haamujahti on täällä taas! Etsi minut OmaElisasta ja voit voittaa suositun OnePlus 3 -puhelimen.

Näin osallistut kilpailuun


1. Kirjaudu Elisa-tunnuksellasi OmaElisaan osoitteessa omaelisa.fi ja etsi yhdellä OmaElisan sivuista piileskelevä Haamu.
2. Kun olet löytänyt Haamun, osallistu kisaan lähettämällä yksityisviesti Haamulle täältä.
3. Kerro viestissäsi, miltä OmaElisan sivulta (sivun otsikko tai url-osoite) haamun löysit.

Kilpailussa oikein vastanneiden kesken arvotaan OnePlus 3 -puhelin ja 3 kpl vapaalippuja Elisa Viihteen vuokraamoon. Kilpailu on käynnissä sunnuntaihin 6.11.2016 keskiyöhön asti.

Haamu piileskelee samalla sivulla OmaElisassa koko kilpailun ajan. Mikäli selaimessasi on Adblocker-liitännäinen, niin otathan sen pois OmaElisassa, jotta Haamu varmasti löytyy. ;)

Etkö vielä omista Elisa-tunnusta?


Mikäli sinulla ei vielä ole Elisa-tunnusta, voit luoda sen täällä. Elisa-tunnus toimii käyttäjätunnuksenasi OmaElisaan ja lukuisiin muihin Elisan palveluihin. Elisa-tunnuksen luominen on maksutonta.

Voit rekisteröityä myös Palstalle Elisa-tunnuksella. Jos olet uusi palstalainen, klikkaa ”Kirjaudu Palstalle” -painiketta Palstan etusivulla ja valitse ”Kirjaudu Elisa-tunnuksella”. Pääset tämän jälkeen valitsemaan itsellesi Palsta-nimimerkin ja vahvistamaan rekisteröitymisen. Mikäli sähköpostiosoitteellasi on jo rekisteröity Palsta-tunnus, tarjotaan sinulle mahdollisuus yhdistää Elisa-tunnus Palsta-tunnukseesi rekisteröinnin yhteydessä.

Arvonnan säännöt:

Kilpailun järjestää Elisa Oyj, PL 1 00061 Elisa, Y-tunnus 0116510-6.

Kaikkien pe 28.10.2016 - su 6.11.2016 Elisan OmaElisa-palvelusta (http://omaelisa.fi) Haamun kuvan löytäneiden, ja Haamun oikeat sijaintitiedot Elisan Palstan (http://palsta.elisa.fi) Haamu-nimiselle käyttäjälle (https://palsta.elisa.fi/members/haamu-104810) yksityisviestillä lähettäneiden kesken arvotaan tuotepalkintona OnePlus 3 -puhelin ja 3 kpl vapaalippuja Elisa Viihteen vuokraamoon.

Kilpailuun osallistutaan lähettämällä yksityisviesti Palstan Haamu-nimiselle käyttäjälle (https://palsta.elisa.fi/members/haamu-104810). Yksityisviestissä tulee lukea sen Elisan OmaElisa-palvelun (http://www.omaelisa.fi) sivun otsikko tai url-osoite, jolta Haamun kuva (http://elisa.to/2dugRJk) on löytynyt. Voit osallistua kilpailuun vain kerran. Mikäli osallistut kisaan useammalla yksityisviestillä, niin huomioimme arvonnassa viimeisimmän vastauksesi.

Voittajat arvotaan maanantaina 7.11.2016 ja voitosta ilmoitetaan henkilökohtaisesti Palstan yksityisviestillä. Voittajien nimimerkit julkaistaan myös Palstalla julkaistussa kilpailuketjussa (https://palsta.elisa.fi/ajankohtaista-palstalla-49/osallistu-halloweenin-haamujahtiin-palstalla-ja-omaelisassa-voit-voittaa-oneplus-3-puhelimen-502988) Mikäli voittajia ei tavoiteta viimeistään 10.11.2016, oikeus palkintoon poistuu ja tilalle arvotaan uusi voittaja.

Palkintoa ei voi muuttaa rahaksi. Elisa vastaa arpajaisverosta. Elisa Oyj:n henkilökunta perheineen ei voi osallistua kilpailuun. Elisa ei vastaa siitä, että tietojärjestelmien, Internet-yhteyksien tai muiden ohjelmien toimimattomuuden tai virheiden takia tieto arvontaan osallistumisesta ei päädy Elisalle asti. Elisa pidättää oikeuden julkaista voittajien kilpailuun osallistuessaan käyttämät nimimerkit valitsemissaan medioissa.
Keskustelu on suljettu. Voit lukea ja tykätä kommentteja normaalisti

11 kommenttia

Haamu löytyy XX sivulta..


edit. Piilotettu haamun paikka. //kukkatippa
haamu löytyi XX-osiosta


edit. Piilotettu haamun paikka. //kukkatippa
Käyttäjätaso 3
Kunniamerkki +3
Hyvähyvä! Sitten vain Haamulle yksityisviestiä laittamaan paikasta :)
Käyttäjätaso 3
Kunniamerkki +3
Hyvähyvä! Sitten vain kisan sääntöjen mukaan Haamulle laittamaan viestiä. :)
Käyttäjätaso 4
kukkatippa kirjoitti:

kisan sääntöjen mukaanSelvästikin jonnekin tarvitaan lisää rautalankaa tai ratakiskoa, tai muuten palsta on kohta täynnä jotain haamuroskaa.
joo laitoin nyt ku aluksi en löytänyt sitä paikkaa mihin piti kirjoittaa!
Käyttäjätaso 1
Toivottavasti meni lähettämäni yksityisviesti haamun löytymisestä perille..? :?
Käyttäjätaso 1
Löysin haamun ja laitoin viestin...;)
Käyttäjätaso 4
rane58 kirjoitti:

Löysin haamun ja laitoin viestin...;)


Et sitten ymmärtänyt yskää edellä? Kun haamulle lähettää viestiä sinne mihin pitääkin, se riittää. Ei tarvitse täyttää palstaa kertomalla asiasta tai kyselemällä onko viesti mennyt perille. Et ole varmasti ainut löytäjä.
Käyttäjätaso 3
Kunniamerkki +3
Siirtelin noita muita aloitettuja keskusteluita tähän jatkoksi, ettei ole kymmentä eri ketjua. ;)
Käyttäjätaso 4
Haamujahtiin osallistui ilahduttava määrä palstalaisia. Kiitokset kaikille kisaan osallistuneille! :) Ja Haamuhan piileskeli OmaElisassa Omat tiedot -sivulla.

Onnetar on nyt arponut voittajat kisassa oikein vastanneiden joukosta. Pääpalkinnon OnePlus 3 -puhelimen voitti Cryzantine ja vapaalipun Elisa Viihteen vuokraamoon voittivat puolestaan Aritzoonari, day1 ja tiinakaroliina. Voittajat, kurkatkaahan yksityisviestilaatikkonne Palstalla palkintojen toimittamiseen liittyen :)