Vastattu

Nokia 3, 5 ja 6 mallien saatavuus & toimitukset


Näytä ensimmäinen kirjoitus
Keskustelu on suljettu. Voit lukea ja tykätä kommentteja normaalisti

305 kommenttia

LapinJuntti kirjoitti:

Italoman kirjoitti:

Aamulla hain kuutosen. Perusversio näyttää olevan. Hyvin kyllä pyörii tuollakin..:)Eli 3gt muistilla ja 32gb tallennustila? Onko millainen ja kuin jouheva käyttää? Puhdas android varmaan miellyttävämpi kuin aiemmat? :)Juu,nuo siitä löytyy. En oo mitään miinusta vielä löytäny. Hintaluokassaan huippu kapula. Akkukin kestää näköjään pari päivää normikäytöllä...
Käyttäjätaso 4
Italoman kirjoitti:

LapinJuntti kirjoitti:

Italoman kirjoitti:

Aamulla hain kuutosen. Perusversio näyttää olevan. Hyvin kyllä pyörii tuollakin..:)Eli 3gt muistilla ja 32gb tallennustila? Onko millainen ja kuin jouheva käyttää? Puhdas android varmaan miellyttävämpi kuin aiemmat? :)Juu,nuo siitä löytyy. En oo mitään miinusta vielä löytäny. Hintaluokassaan huippu kapula. Akkukin kestää näköjään pari päivää normikäytöllä...Sehän kuulostaa hyvälle! Moni on kehunu kyllä, että hintaluokkaan nähen pätevä kapula, ja vielä alumiinikuorellakin. Sais nyt sen mustan kutosen joskus tuolta maailmalta pois niin pääsis ihtekin kokeileen. Yli 5 viikkoa jo menny kun tilasin, alkaa pikkuhiljaa verisuoni meneen ohueksi :/
Käyttäjätaso 6
Kunniamerkki +2
Tänään 14.7 hain postista DNA:n lähettämän Nokia 6 väri hopea, jonka tilasin 16.6 eli 4 vk kesti.
14.6. Elisalta ennakkotilattu hopeinen kutonen, ei mitään elonmerkkejä vielä. Edellinen ja ainoa tekstiviesti Elisalta 7.7., jolloin heillä ei tietoa, milloin tavara saapuu varastolle. Nykyinen puhelin vetelee viimeisiään ja jos ensi viikolla ei ala tapahtua, vaihtuu puhelin johonkin toiseen. Kyllä jurppii.
Käyttäjätaso 4
6.6 tilattu musta kutonen. Eikä mitään takeita saako ekasta erästä kun kuulosti, että se erä ei mikään iso tule olemaan. Eli, kahen viikon sisään jos sais luurin niin ei mennyt kuin puoli kesää "vaan" odotellessa. Jos ei heinäkuun loppuun ala kuulua niin voip olla että tilaus menee katkolle. Sama alkaa odottan Nokia 8 mallia jonka huhutaan julkistettavan kesän lopulla. Sen ehkä saa sitten 2018 kesäkuun alussa, ellei juhannuksen takia viivästy xD
Eipä taida Nokia 6 tulla ensikään.Eipä kyl Elisakaan ole informoinut mitään,milloin voisi olla edes toiveita saada.Kyllä vois vähän antaa infoa.
Käyttäjätaso 4
Perjantaina soitin Elisan shopin puolelle ja tiedustelin asiaa mustasta kutosesta. Lopputulos oli sama kun ei olisi soittanu ollenkaan. Ei tietoa milloin niitä tulee, ei tietoa montako tilaajaa saa, ei tietoa saako läheskään kaikki siitä erästä puhelimensa.
Terve. Tilasin 13.7 itselleni Nokia 6 sinisenä. Joidenkin tällä palstalla olevien viestien mukaan toimitusten pitäisi alkaa vk 30-31, pitääkö se arvio vielä paikkansa?
Käyttäjätaso 4
NokiaUser98 kirjoitti:

Terve. Tilasin 13.7 itselleni Nokia 6 sinisenä. Joidenkin tällä palstalla olevien viestien mukaan toimitusten pitäisi alkaa vk 30-31, pitääkö se arvio vielä paikkansa?Alunperin mustat piti olla tilaajilla juhannuksen jälkeen ja sinisten muutama päivä/viikko sen jälkeen. Nyt kun molemmat ovat jälleen kerran myöhässä, kuka enää tietää milloin ne oikeasti on menossa mihinkin. Kaippa ne pyörii ympyrää jossain Kiinan merellä kun on juhannuksestakin kohta kuukausi menny ja mitään ei tapahdu. Taitaa olla niin, että HMD mokasi ja aloitti myyntipuheet viikkoja liian aikaisin. Olisi varmaan ollut fiksumpaa pakata niitä alumiinin palasia muutama sata ennen kuin mainostellaan, että nyt niitä saa tilata. Lopputulos on nähty. Jopa Jenkeissä saivat puhelimet oikeaan aikaan myyntiin vaikka niiden piti olla vasta Suomen jälkeen kaupan siellä.
Mikähän on viikon 29 status toimitusten kanssa?
Käyttäjätaso 4
tzema kirjoitti:

Mikähän on viikon 29 status toimitusten kanssa?Jaa'a, ei ole virallista kautta tietoa tihkunu. Tuskin mitään uutta tämän taivaan alla. Selvä merkki puhelimen saatavuudesta olisi Elisan lähettämä seurantakoodi tms. viesti mutta eipä ole näkyny.
Mikähän on minun tilannu kun minulle on tullut vain tilausvahvistus, ei mitään muuta? Ei ole avoimia laskuja, eikä tilauksia näkyvissä vieläkään omaelisa sivulla/sivustolla...
NokiaUser98 kirjoitti:

Mikähän on minun tilannu kun minulle on tullut vain tilausvahvistus, ei mitään muuta? Ei ole avoimia laskuja, eikä tilauksia näkyvissä vieläkään omaelisa sivulla/sivustolla...Ihan sama juttu itsellä, 7.6.2017 olen hopeisen Nokia 6 tilannut :/ Tekstiviestin olen saanut 7.7.2017, jossa kerrotaan että ei ole tietoa milloin laitteet saapuvat....
Käyttäjätaso 4
Kertoo siitä, että tavaraa ei ole mitä toimittaa. Tilausvahvistus toki tulee kun tilaa jotain mutta niin kauan kuin ei ole laitetta mitä lähettää asiakkaalle, muuta tietoa ei OmanElisan sivulle päivity.
Asia selvä! Pitää siis odotella vielä. Ja nähtävästi kauan, mutta hyvää kannattaa odottaa, kait :D
Käyttäjätaso 4
Kohtahan pitäisi tulla Nokia 8. Jos sen julkistaminen alkaa tulla lähelle ennen kuin kutosia alkaa tipahteleen niin mie ainakin peruutan tilauksen heti.
Saakohan sitä nokia 6 hopeaa? Soitin maanantaina ja sanoivat aamusta, että on tulossa jo. Ja viimeviikolla olin vaihtammasa tilausta kun kertoivat, että ensiviikon alussa pitäisi olla.
Mustasta kutosesta tuli just seurantakoodi. Etenee.
Käyttäjätaso 4
paasio kirjoitti:

Mustasta kutosesta tuli just seurantakoodi. Etenee.No niimpäs teki. Joulu tuli sittenkin etuajassa :)
LapinJuntti kirjoitti:

paasio kirjoitti:

Mustasta kutosesta tuli just seurantakoodi. Etenee.No niimpäs teki. Joulu tuli sittenkin etuajassa :)Ensin pari kk refreshailua webshopissa, et koska voi tilata, sitten kk refreshailua, että koska shipattu. :-)
Käyttäjätaso 4
paasio kirjoitti:

LapinJuntti kirjoitti:

paasio kirjoitti:

Mustasta kutosesta tuli just seurantakoodi. Etenee.No niimpäs teki. Joulu tuli sittenkin etuajassa :)Ensin pari kk refreshailua webshopissa, et koska voi tilata, sitten kk refreshailua, että koska shipattu. :-)Sanoppa muuta, meni melko kyttäämiseksi eri sivuilta kun on reaaliaikaista tietoa yrittäny hakea. No jospa se kilahtais postin tiskille tämän viikon lopulla. Hyvä ettei menny oikeesti sinne jouluun asti :)
Sininen nokia 6 tilattu 7.6. Ei vieläkään mitään tietoa??Ei sähköposteja eikä tekstiviestejä sen koommin kuin "pahoiteltiin myöhästymistä". Onko niitä tullut jo vai ei??
Juuri tuli viestillä seurantatunnus. 7.6. tilasin mustan kutosen.
Voisko joku sieltä elisalta oikeasti kommentoida? Mitä värejä on tullut ja mitä lähetetään? Tuntuu olevan niin X-files kamaa tämä kaikki tiedottaminen...
Max Payne kirjoitti:

Sininen nokia 6 tilattu 7.6. Ei vieläkään mitään tietoa??Ei sähköposteja eikä tekstiviestejä sen koommin kuin "pahoiteltiin myöhästymistä". Onko niitä tullut jo vai ei??


Sama päivä, sama puhelin, sama tulos tähän mennessä.