Kysymys

Äänet ei kuulu


Mistäköhän johtuu, että äänet eivät kuulu kun Hdmi piuha on kytkettynä. Scartin kautta toimii kyllä. Oisikohan digiboxista menny hdmi portti hajalle, vaikka kuva näkyy sitä kautta hyvin?!!? Kokeilin jo televisiossa yhdistää digiboxia toiseen hdmi porttiin, mutta sama ongelma...!

10 kommenttia

Käyttäjätaso 3

Tästä näet, kuinka paljon tykkäyksiä groner on saanut muilta palstalaisilta.

Kunniamerkki
Onko kyseessä ihan kaikki äänet vai pelkästään monikanavaäänet? Jos kyse vain monikanavaäänistä:
http://palsta.elisa.fi/index.php/topic,1774.0.html
Kysessä on ihan kaikki äänet!
Käyttäjätaso 4

Tästä näet, kuinka paljon tykkäyksiä sakarialanne on saanut muilta palstalaisilta.

Kunniamerkki +3


Mistäköhän johtuu, että äänet eivät kuulu kun Hdmi piuha on kytkettynä. Scartin kautta toimii kyllä. Oisikohan digiboxista menny hdmi portti hajalle, vaikka kuva näkyy sitä kautta hyvin?!!? Kokeilin jo televisiossa yhdistää digiboxia toiseen hdmi porttiin, mutta sama ongelma...!



Koitas menun kautta ääni ja kuva -asetuksista vaihtaa ääni:automaattinen -> päällä.
Onko tähän mitään ratkaisua vielä löytynyt? Lakkas tänään äänet kuulumasta meilläkin. Ei kuulu tallenteissa eikä tv lähetyksessä. Mistäköhän moinen johtuu?

Nuo ylemmän viestin vinkit on jo kokeiltu eikä sekään mitään muutosta tehnyt.

MUOK// Nyt ne äänet sitten alkoivat toimimaan ihan itsestään.  :o Varmaan tunnin ajan olivat pois..
tässä kun noista äänistä on puhetta niin...

Mistä johtuu, kun käy vaihtamassa tuota HDMI-ääni tilaa niin kuva katoaa? Joskus saattaa näkyä lumisadetta...
Kuva alkaa näkymään virtajohdon tuuletuksella...
Käyttäjätaso 3

Tästä näet, kuinka paljon tykkäyksiä groner on saanut muilta palstalaisilta.

Kunniamerkki


tässä kun noista äänistä on puhetta niin...

Mistä johtuu, kun käy vaihtamassa tuota HDMI-ääni tilaa niin kuva katoaa? Joskus saattaa näkyä lumisadetta...
Kuva alkaa näkymään virtajohdon tuuletuksella...



HDMI:n kautta tulee myös kuva ja tuo ääniasetuksen muuttaminen käyttää HDMI:n alhaalla. Jos kuva ei palaa itsekseen takaisin, nähtävästi tuossa on jotain ongelmaa telkkarisi ja digiboksin välisessä HDMI-kättelyssä.
Käyttäjätaso 2

Tästä näet, kuinka paljon tykkäyksiä kestosippi on saanut muilta palstalaisilta.

Kunniamerkki
Itselläni tuli uusimman päivityksen jälkeen ääniongelma ainakin HDMI-liitäntään.
Tämä ilmenee siten, että kun käytän kaukosäädettävää pistorasiaa, jolla sammutan ja käynnistän television ja Viihdeboxin, niin ääni jää pois käynnistettäessä. vain kuva tulee. Nyt joudun sammuttamaan Viihdeboxin kaukosäätimestä, ja käynnistämään sen siitä, jolloin myös ääni toimii.

Boxi on Saunavisio-mallinen hybridi, joka on Welhon kaapeliverkossa. Töllö on 2,5 vuotta vanha LG. Liitäntä siis HDMI. Scarttia en ole kokeillut.
Käyttäjätaso 3

Tästä näet, kuinka paljon tykkäyksiä groner on saanut muilta palstalaisilta.

Kunniamerkki


Itselläni tuli uusimman päivityksen jälkeen ääniongelma ainakin HDMI-liitäntään.
Tämä ilmenee siten, että kun käytän kaukosäädettävää pistorasiaa, jolla sammutan ja käynnistän television ja Viihdeboxin, niin ääni jää pois käynnistettäessä. vain kuva tulee. Nyt joudun sammuttamaan Viihdeboxin kaukosäätimestä, ja käynnistämään sen siitä, jolloin myös ääni toimii.

Boxi on Saunavisio-mallinen hybridi, joka on Welhon kaapeliverkossa. Töllö on 2,5 vuotta vanha LG. Liitäntä siis HDMI. Scarttia en ole kokeillut.



Onhan digiboksin asetuksissa HDMI-äänet "päällä" -tilassa? Tuolloin HDMI-äänet pakotetaan käyttöön.
Käyttäjätaso 2

Tästä näet, kuinka paljon tykkäyksiä kestosippi on saanut muilta palstalaisilta.

Kunniamerkki



Itselläni tuli uusimman päivityksen jälkeen ääniongelma ainakin HDMI-liitäntään.
Tämä ilmenee siten, että kun käytän kaukosäädettävää pistorasiaa, jolla sammutan ja käynnistän television ja Viihdeboxin, niin ääni jää pois käynnistettäessä. vain kuva tulee. Nyt joudun sammuttamaan Viihdeboxin kaukosäätimestä, ja käynnistämään sen siitä, jolloin myös ääni toimii.

Boxi on Saunavisio-mallinen hybridi, joka on Welhon kaapeliverkossa. Töllö on 2,5 vuotta vanha LG. Liitäntä siis HDMI. Scarttia en ole kokeillut.



Onhan digiboksin asetuksissa HDMI-äänet "päällä" -tilassa? Tuolloin HDMI-äänet pakotetaan käyttöön.


Oli "Päällä"-tilassa, kun äänet ei toimineet itsestään.... Nyt kun testailin, niin "Automaattinen"-tila on sellainen, jossa mun töllöön tulee myös äänet mukaan itsestään, kun käynnistän laitteet samanaikaisesti kaukosääädettävästä pistorasiasta.


Itselläni tuli uusimman päivityksen jälkeen ääniongelma ainakin HDMI-liitäntään.
Tämä ilmenee siten, että kun käytän kaukosäädettävää pistorasiaa, jolla sammutan ja käynnistän television ja Viihdeboxin, niin ääni jää pois käynnistettäessä. vain kuva tulee.



Myös täällä täysin vastaavia ongelmia. Boxi niin ikään mallia Saunavisio ja liitäntänä HDMI. Äänet ovat katoilleet aiemminkin (boksi kohta 2v vanha), mutta nyt ei ole enää boottailu & virrankatkominen auttanut. Äänet palautuvat 5-60 minuutin päällä olon jälkeen.

Vastaa

    • :D
    • :?
    • :cool:
    • :S
    • :(
    • :@
    • :$
    • :8
    • :)
    • :P
    • ;)
    Takaisin ylös