Tulossa

HD-kanavat myös kaapeli-tv:n Mix-paketteihin

Äänestä
12 muuta äänesti tätä ideaa

Näytä ensimmäinen kirjoitus

34 kommenttia

Siis TTV-kaapelissa ei näkyisi? Kyllä väittämä kuitenkin koski juuri sitä. Mutta kuten totesin en ryhdy testaamaan. Aikaisemmin olen kyllä saanut HD-kanavat auki eri reklamaatiosta. Tämä on kuitenkin aika sotkua.
Käyttäjätaso 3
Kunniamerkki +1
rte kirjoitti:

Siis TTV-kaapelissa ei näkyisi? Kyllä väittämä kuitenkin koski juuri sitä. Mutta kuten totesin en ryhdy testaamaan. Aikaisemmin olen kyllä saanut HD-kanavat auki eri reklamaatiosta. Tämä on kuitenkin aika sotkua.TTV-kaapelikin on käsittääkseni kuitenkin "yhtenäistetty" tähän 'perus-elisa-kaapeliin' vai miten se meni? Tuntuu kyllä käsittämättömältä jos näitä eriteltäisiin samalla tavalla kuin Viihteessä IPTV-kanavia ja antennipakkoa.

Noh, kuten sanoit sotkua on. Itse lisäisin että ilman järjen häiventä. Toivottavasti Elisa nyt saa jotain kohta aikaiseksi.
Epäilykseni Elisan aikaansaannoksista ovat heikot. Tosin ostin juuri kaski Oneplus5-puhelinta Elisalta, kun muita myyjiä ei ole. Harvinaisen positiivinen yllätys. Dual sim vakiona oli vaatimus. Liittymäni on muualta.
Tänään sain tämän viestin:

"Muutoksia Elisa Mix HD -kanavapaketin kanavatarjontaan
Uudistamme Elisa Kanavakortti -kanavien tarjontaa. History HD -kanava siirtyi Elisa Kaapeli TV:n korttikanavaksi. History HD-kanavan tilalle peruskanavaksi Elisa Mix HD -kanavapakettiin tuli Mezzo Live HD.
Valitse Mezzo Live HD:n tilalle uusi kanava
Mikäli sinulla on ollut Mezzo Live HD valinnaisena kanavana, voit valita toisen suosikkikanavan sen tilalle. Uuden valinnaisen kanavan saat soittamalla asiakaspalveluumme numeroon 010 190 240 (ma–pe 8–19, la 10–16.30 pvm/mpm) tai asioimalla Elisan myymälässä.
Ystävällisin terveisin Elisa"

Tämä antaisi ymmärtää, että Mix HD "is still live and kicking". Ja muissa on vain SD-versiot, jos sellainen on.
Mezzo Live HD on ollut valintani. Nyt en tiedä mitä saan valita. TTV-valikossa ei ole mitään kelvollista valittavaa. Brava HD olisi valintani, mutta sitä ei siellä ole. Semmoista se on.
Käyttäjätaso 1
Toivoisin Elisalta kunnon tiedotetta jos/kun kanavien HD-versiot lisätään tarjolle Mix-paketteihin. Epäilen tätä tosin vahvasti, koska sivulta https://elisa.fi/kaapeli-tv/ on poistettu vanhatkin tiedotteet.

Mix HD:n tilaajana löysin tiedon kanavien miksausmahdollisuuden poistumisesta tältä palstalta toisen käyttäjän kysyttyä asiasta. Ei välttämättä paras esimerkki asiakasviestinnästä, näin olennaisesta muutoksesta olisi voinut kertoa tilaajille etukäteen.
Käyttäjätaso 4
Kunniamerkki +3
nistop kirjoitti:

rte kirjoitti:

Miksi en ylläty. Minulle on kuitenkin niin suullisesti kuin kirjallisesti vakuutettu, että HD-versio on aina mukana jos sellainen on. Tässä näkyy saamani lausunto:
"Kanavapaketeissa näkyy kanavan HD-versio, mikäli sellainen kanavasta on ja korttilinkitys on tehty"Siis suoraa valehtelua sulle :@ Kannattaa siis pitää se Mix HD ennenkuin tuo alkaa pitää paikkansa.

Ilmeisesti menee puurot ja vellit sekaisin elisallakin kun Viihteen puolella kaikista kanavista näkyy HD-versio jos sellainen on saatavilla.Kuulostaa minustakin siltä, että tuossa on mennyt asiakaspalvelijalla Viihteen ja kaapeli-TV:n paketit sekaisin. Ei Elisalla kukaan tarkoituksella valehtele vaan kyse on ollut tietämättömyydestä.
Tietämättömyys on jalostettu huippuunsa Elisalla. Kutsuisin sitä kyllä tietoiseksi hämäykseksi.
Otin puhelimitse yhteyttä asiakaspalveluun. Jonotusaika oli 10 min.
Siellä ei tiedetty mitään Mix HD-paketin muutoksesta. Sain selittää saamani tiedotteen sisältöä useaan kertaan. Vihdoin asiakaspalvelija otti selvää asiasta ja tajusi sen. Sain tehdä valintamuutoksen edelleenkin vain listalla vähemmän kiinnostavista vaihtoehdoista. Brava HD ei kuulunut siihen.
Ja tietenkin. Tätä kirjoittaessani Mezzo Live HD muuttui kuitenkin salatuksi vaikka ei pitänyt. Taas saa reklamoida.
Asiakaspalvelija oli kyllä tietoinen, että noihin muihin Elisa Mix kanaviin ei automaattisesti sisälly HD-kanavaversiot. Hän valitti saamaani väärää tietoa.
Miten voi jokin yritystoiminta olla näin tumpeloa?
Pari puhelinsoittoa Elisan teknikolta ja asia korjattiin n. tunnin sisässä. Järjestelmän konfiguraatio oli unohtunut. Mezzo Live HD ei ollutkaan Mix HD paketissa peruskanavana. Nyt se sitten on.
Käyttäjätaso 3
sakarialanne kirjoitti:

nistop kirjoitti:

rte kirjoitti:

Miksi en ylläty. Minulle on kuitenkin niin suullisesti kuin kirjallisesti vakuutettu, että HD-versio on aina mukana jos sellainen on. Tässä näkyy saamani lausunto:
"Kanavapaketeissa näkyy kanavan HD-versio, mikäli sellainen kanavasta on ja korttilinkitys on tehty"Siis suoraa valehtelua sulle :@ Kannattaa siis pitää se Mix HD ennenkuin tuo alkaa pitää paikkansa.

Ilmeisesti menee puurot ja vellit sekaisin elisallakin kun Viihteen puolella kaikista kanavista näkyy HD-versio jos sellainen on saatavilla.Kuulostaa minustakin siltä, että tuossa on mennyt asiakaspalvelijalla Viihteen ja kaapeli-TV:n paketit sekaisin. Ei Elisalla kukaan tarkoituksella valehtele vaan kyse on ollut tietämättömyydestä.Älä valehtele. Sinä ja muut Elisalaiset osaatte valehdella silmät kirkkaina aina kun se on teille ja toimitusjohtaja Mattilalle taloudellisesti kannattavaa. Siinä olet oikeassa, että Elisa on täynnä erittäin tietämättömiä ja ammattitaidottomia työntekijöitä mitä palveluihin, palveluiden toimivuuteen ja asiakaspalveluun tulee. Mikään aika ei ole tarpeeksi pitkä, kun Elisalla "asioita pistetään eteenpäin".

Vastaa

  • :D
  • :?
  • :cool:
  • :S
  • :(
  • :@
  • :$
  • :8
  • :)
  • :P
  • ;)