Fritz!Box 6490 Cable


Jokohan on heti kohta nyt tulossa Elisan puolelta päivitys otsikon mukaiseen laitteeseen? Tuota kampetta ei pysty itse päivittämään, vaan asia on hoidettava verkon kautta operaattorin toimesta. Laite on ostettu Anvialta, jonka Elisa osti. Eli asia on Elisan asia nyt. Olen soittanut asiasta muutama kuukausi sitten asiakaspalveluun, mutta ei näköjään auttanut. Noita laitteita on paljon entisen Anvian asiakkailla eli nykyisillä Elisan asiakkailla ja paljon ominaisuuksia jää käyttämättä kun ei saa päivitystä. Tällä hetkellä ainakin tuossa mun kamppeessa on sisässä versio 6.51 ja sen jälkeen on tullut jo monta päivitystä, mutta ei Elisa halua jakaa päivitystä.

5 kommenttia

Käyttäjätaso 4
Kunniamerkki +1
Tähän mennessä asiakkaat joilta on mennyt rikki joku vanhempi anvian aikuinen laite, ovat ostaneet uuden modeemin joko meiltä tai muualta.

Poikkeuksena jotkin YV-kohteet joissa on veloituksena lähetetty Elisan valikoimasta viimeisin modeemimalli ( tällä hetkellä Kotiboksi Arris TG2492s )

Fritz!Boxeja kun ei ole ollut valikoimissa, en usko että noihin päivityksiäkään tulisi.
Käyttäjätaso 6
Kunniamerkki +2
FRITZ! Box 6490 Cable
FRITZ! OS asennettu: 6.51
(Kuten: Helmikuu 1, 2018 09:23:40 CET)
(Versio ajan tasalla)

Tuon ostin Anvialta vajaa 2v sitten kun saimme nopean kuituliittymän taloyhtiölle ja tuo on parempi kuin Elisan myymät laitteet sekä toimii todella hyvin. Ei ole mitään katkoksia laitteesta johtuen jotka vaatisi jatkuvaa resetointia.
Elisa nyt vain tekee kiusaa Anvialaisille kun ei anna uusinta päivitystä vaikka niitä on kyllä valmistajalla tarjolla.
Tuo yllämainittu päivitys on ollut myyntihetkellä laitteessa.
Porkkana kirjoitti:

Tähän mennessä asiakkaat joilta on mennyt rikki joku vanhempi anvian aikuinen laite, ovat ostaneet uuden modeemin joko meiltä tai muualta.

Poikkeuksena jotkin YV-kohteet joissa on veloituksena lähetetty Elisan valikoimasta viimeisin modeemimalli ( tällä hetkellä Kotiboksi Arris TG2492s )

Fritz!Boxeja kun ei ole ollut valikoimissa, en usko että noihin päivityksiäkään tulisi.Jos tämä on näin niin vaadin kyllä jonkinmoista hyvitystä Elisan suunnalta. Minulla on tismalleen sama kaapelimodeemi kuin tämän keskustelun avaajalla ja huom. tuo fakta:

Alpo Kurkinen kirjoitti:

Noita laitteita on paljon entisen Anvian asiakkailla eli nykyisillä Elisan asiakkailla ja paljon ominaisuuksia jää käyttämättä kun ei saa päivitystä. Tällä hetkellä ainakin tuossa mun kamppeessa on sisässä versio 6.51 ja sen jälkeen on tullut jo monta päivitystä, mutta ei Elisa halua jakaa päivitystä.Jokin ratkaisu asiaan on löydettävä! Tuntuisi oudolta jättää hyvä toimiva laite pian pois käytöstä kun ei sitä saa vain päivitettyä... laitoin viestiä asiakaspalveluun.
Käyttäjätaso 6
Kunniamerkki +2FritzBox uusin firmisversio. Tosin ei meille saannissa. Vodafone kyllä jakaa sitä asiakkailleen.
MasaJussi kirjoitti:FritzBox uusin firmisversio. Tosin ei meille saannissa. Vodafone kyllä jakaa sitä asiakkailleen.Sain vastauksen Elisalta:

"Olet varmaan saanut kyseisen modeemin Anvialta. Valitettavasti Elisalla ei ole kyseiselle modeemille ohjelmistopäivitystä saatavilla. Voidaan tilata uusi kaapelimodeemi mikäli nykyisen kanssa on ongelmia. Uusi kaapelimodeemi on maksullinen."

Toisin sanoen:
PÄIVITYSTÄ EI OLE TULOSSA.

Paremman laitteen ominaisuudet jäävät siis käyttämättä. :(

Vastaa

  • :D
  • :?
  • :cool:
  • :S
  • :(
  • :@
  • :$
  • :8
  • :)
  • :P
  • ;)