Surkea laajakaista...


 • Uusi käyttäjä
 • 4 kommenttia
Kokemukset Elisa laajakaistasta äärisurkeat.. langallinen nopus 10-12M mikä ei illalla varsinkaan riitä mihinkään. Poika pelaa netissä ja itse yrittää katsoa viihteen tallenteita prosenttien pyöriessä näytössä.
Kokeilimme langatonta ja pahemmaksi meni, lähin antenni 1800Mhz yhteyksillä ja kolme palkkia parhaimmillaan. Nopeus välillä 3-5M ilta aikaan ja viihde toteaa ettei ole yhteyttä. Niin toimiihan se arkipäivällä hyvin, mutta ei ole ketään sitä käyttämässä!! Näin toimii Elisa pääkaupunkiseudulla.

T Tervetuloa digiaikaan.

9 kommenttia

Käyttäjätaso 4
Tervehdys MSgt!

Laita minulle yksityisviestillä katuosoitteesi niin selvitellään, onko kiinteän verkon osalta alueellesi tulossa VDSL-saatavuutta.

ps. joku moderaattori voisi tämän viestin siirtää vaikkapa Laajakaistaliittymät -osioon.
Minulla on monta vuotta ollut Elisa Viihde-palvelu ja kiinteä ADSL-laajakaista. Tänä syksynä on palvelu oleellisesti hidastunut ja tätä kirjoittaessa on nopeus 2-8 Mbit/s. Viihdepalvelua ei voi käyttää ja netin selaus tuskallisen hidasta. Kaiken lisäksi Sipoossa on Uudenmaan hitaimmat 4G-yhteydet. Viihde-palvelun sopimus on pian menossa umpeen ja mietin kannattaako enää uusia, kun palvelu ei ollenkaan vastaa luvattua. Olen todella pettynyt. Näinä aikoina kun muualla palvelut kehittyvät, niin meillä laajakaista hidastuu.
Käyttäjätaso 4
Humasitko mitä sakarialanne kirjoitti: Laita minulle yksityisviestillä katuosoitteesi niin selvitellään, onko kiinteän verkon osalta alueellesi tulossa VDSL-saatavuutta.
Näin kun teet, niin saisit ainakin tietoa siittä, onko tulossa sinnepäin lähiaikoina VDSL saatavuutta:)
Käyttäjätaso 4
MSgt kirjoitti:

Kokemukset Elisa laajakaistasta äärisurkeat.. langallinen nopus 10-12M mikä ei illalla varsinkaan riitä mihinkään. Poika pelaa netissä ja itse yrittää katsoa viihteen tallenteita prosenttien pyöriessä näytössä.Todetaan tähän julkisesti, että 00890 alueelle on tulossa FTTC VDSL2 saatavuus vuoden 2018 aikana.
Aikataulua voi seurata osoitteesta http://elisa.fi/nopeanetti .

Kyseisellä alueella kysyimme taannoin myös asukkaiden kiinnostusta FTTH-kuituliittymiin, mutta kiinnostusta ei tarpeeksi löytynyt.
Todetaan tähän julkisesti, että 00890 alueelle on tulossa FTTC VDSL2 saatavuus vuoden 2018 aikana.
Aikataulua voi seurata osoitteesta http://elisa.fi/nopeanetti .

Kyseisellä alueella kysyimme taannoin myös asukkaiden kiinnostusta FTTH-kuituliittymiin, mutta kiinnostusta ei tarpeeksi löytynyt.[/quote]
Jos näin on niin jotain hyvää siis tiedossa. Alueella tosiaan oli kysely ja me olimme valmiit siihen liittymäänkin, mutta se ei täälä kertaa auttanut. Vaadittiin 70 taloutta mukaan ja alueesta oli noin
puolet talouksista jostain syystä pudotettu pois. Suhteettoman kovaksi meni vaatimus siihen nähden.
Aikataulua voi seurata osoitteesta http://elisa.fi/nopeanetti .

Ei löytynyt ainakaan vielä listalta meidän aluetta....
Käyttäjätaso 4
MSgt kirjoitti:

Aikataulua voi seurata osoitteesta http://elisa.fi/nopeanetti .

Ei löytynyt ainakaan vielä listalta meidän aluetta....2018 vuoden laajennuskohteiden aikatauluja ei vielä ole kaikkia päätetty. Kyllä ne jossain kohtaa ilmestyvät tuonnekin.
2018 vuoden laajennuskohteiden aikatauluja ei vielä ole kaikkia päätetty. Kyllä ne jossain kohtaa
ilmestyvät tuonnekin.[/quote]

Ok, seurataan mielenkiinnolla, kiitos tiedosta.

Vastaa

  • :D
  • :?
  • :cool:
  • :S
  • :(
  • :@
  • :$
  • :8
  • :)
  • :P
  • ;)