Kysymys

PUK-koodin saaminen


Olen nyt jonotellut 42 minuuttia saadakseni yhden vaivasen PUK-koodin puhelimeeni. Onkohan tässä mitään järkeä, että joutuu yli puoli tuntia kuuntelemaan paskaa musiikkia ja vielä maksamaan siitä ilman minkäännäköistä palvelua. Laittaisin sähköpostia, että voisin tehdä muutakin ajallani ku roikkua puhelimessa, mutta jos vastausaika on niissä pari päivää... Tarttisin kuitenkin toimivan puhelimen ihan niinku tänään. Oma vikanihan se on, että oon sohlannu siten, että puhelin on lukittunut, mut tää alkaa mennä jo aika överiks... Toivottavasti näillä mun jonotusrahoilla saavat ainakin yhen ihmisen työllistettyä vastailemaan puhelimeen... Älytöntä. Näinkö niitä maksavia asiakkaita kohdellaan?!?! Pitänee vaihtaa palveluntarjoojaa, jotta saa rahoilleen ees jotain vastinetta. Liekö näitäkään viestejä kukaan lukee...

nimim. äärimmäisen pettynyt ja operaattoria välittömästi vaihtava

9 kommenttia

Käyttäjätaso 2
Saat PUK-koodin oma.saunalahdesta jonottamatta: https://oma.saunalahti.fi/settings/mobileList
Tuolta klikkaat kyseistä puhelinnumeroa, johon haluat koodin ja "ilmaisten palveluiden" alapuolelta klikkaat "Liittymän PUK-koodi".
Käyttäjätaso 1


Toivottavasti näillä mun jonotusrahoilla saavat ainakin yhen ihmisen työllistettyä vastailemaan puhelimeen...Huh, maksat siis jonotusrahoja kymmeniätuhansia euroja vuodessa?


Saat PUK-koodin oma.saunalahdesta jonottamatta: https://oma.saunalahti.fi/settings/mobileList
Tuolta klikkaat kyseistä puhelinnumeroa, johon haluat koodin ja "ilmaisten palveluiden" alapuolelta klikkaat "Liittymän PUK-koodi".Saakos tuosta PUK2-koodinkin?
Käyttäjätaso 2


Saakos tuosta PUK2-koodinkin?

Ei kai. Käy katsomassa, niin tiedät varmasti.
Saunalahden kanssa ei näköjään ois temppu eikä mikään kuluttaa tonneja aspaan. Jonotin ekalla kerralla tunnin ja sitten puhelu katkesi. Sen jälkeen soitin vielä pari kertaa ilman minkäännäköstä vastausta.  Mihinkähän voisi reklamoida..?
Käyttäjätaso 4
Kunniamerkki +3Saakos tuosta PUK2-koodinkin?Ei saa.

Edit:
Kävin siis kokeilemassa.

Mutta tuommoisesta kantsii kysyä:

GSM-liittymien katoamisilmoitukset sekä PUK-koodien kyselyt voit tehdä päivystysnumeroon (09) 4243 0404 (avoinna 24 h joka päivä)

Ainakin minulle on vastattu heti.

Edit2.

Jaa kaakkuri tietenkin ehti postata ensin.  ;)
Käyttäjätaso 4
Kunniamerkki +3


Saunalahden kanssa ei näköjään ois temppu eikä mikään kuluttaa tonneja aspaan. Jonotin ekalla kerralla tunnin ja sitten puhelu katkesi. Sen jälkeen soitin vielä pari kertaa ilman minkäännäköstä vastausta.  Mihinkähän voisi reklamoida..?Oisko tuo http://saunalahti.fi/asiakaspalvelu/puhetuote.php toimiva?

Ainakaan minä en löytänyt parempaa. En sitten tiedä, olisiko jokin sellainen sähköpostiosoite olemassa kuin esim info@saunalahti.fi tai palaute@saunalahti.fi tai vaikka reklamointi@saunalahti.fi tms.
Käyttäjätaso 1
Soititko aadapipsa muuten asiakaspalveluun (09) 4243 0456, vai katoamisilmoituksille ja PUK-kyselyille tarkoitettuun 24h päivystysnumeroon (09) 4243 0404?

http://saunalahti.fi/yhteydet.php
Käyttäjätaso 1

Oisko tuo http://saunalahti.fi/asiakaspalvelu/puhetuote.php toimiva?

Ainakaan minä en löytänyt parempaa. En sitten tiedä, olisiko jokin sellainen sähköpostiosoite olemassa kuin esim info@saunalahti.fi tai palaute@saunalahti.fi tai vaikka reklamointi@saunalahti.fi tms.Kuulemma mm. seuraavat osoitteet toimivat (Saunalahden tai Elisan sivuillahan näitä ei mainita):
reklamaatiot (ät) saunalahti.fi
asiakaspalautteet (ät) elisa.fi

Minulle on kerran Saunalahden asiakaspalvelu lähettänyt viestin tuosta Elisan osoitteesta.

Toki web-lomakettakin voi käyttää, esim. http://saunalahti.fi/asiakaspalvelu/laskutus.php ' TARGET='_blank voi hyvin reklamoida laskusta.

Vastaa

  • :D
  • :?
  • :cool:
  • :S
  • :(
  • :@
  • :$
  • :8
  • :)
  • :P
  • ;)