Kysymys

Saunalahti tekstari


Koska tekstariliittymä tulee takaisin? >:( Halun itselleni sellaisen, mutta huomasin harmikseni, että niitä ei ole myynnissä ja kysyntää kuitenkin olisi. AAAAAAA raivostuttaa, pitääkö vaihtaa operaattoria, vaikka saunalahti on aina kivasti toiminut....

7 kommenttia


Koska tekstariliittymä tulee takaisin? >:( Halun itselleni sellaisen, mutta huomasin harmikseni, että niitä ei ole myynnissä ja kysyntää kuitenkin olisi. AAAAAAA raivostuttaa, pitääkö vaihtaa operaattoria, vaikka saunalahti on aina kivasti toiminut....Sama täälläkin. Tällä hetkellä käytössä Saunalahden prepaid... Tämän viikon maanantaina päätin tilata tekstariliittymän, ihan ekana katsoin Saunalahden valikoimia, ei löytynyt muuta kuin se joka sisälsi 3000 min/kpl. Sitten selasin Sonera, Soneralla oli taas kalliimpi kuin dna:lla, joten päätin valita dna:n (8,02e/kk ja dna matkanetti 2,94e/kk seuraavat 24kk). Dna toimii huonommin kuin Saunalahti, mutta ei voi mitään, pettynyt kyllä olen että Saunalahti on tekstariliittymät poistanut myynnistä. Kaverillani on Saunalahden joku tekstariliittymä, eli sellainen on olemassa vieläkin, mutta ei vaan myynnissä.
Hei,

Tekstari-liittymää ei enää ole tilattavissa, mutta Norppa+, Norppa-, Tikka+ ja Tikka-liittymiin on mahdollista lisätä Tekstiviestipaketti:
http://saunalahti.fi/gsm/tekstiviestipaketit.php


Hei,

Tekstari-liittymää ei enää ole tilattavissa, mutta Norppa+, Norppa-, Tikka+ ja Tikka-liittymiin on mahdollista lisätä Tekstiviestipaketti:
http://saunalahti.fi/gsm/tekstiviestipaketit.phpEi se ole sama asia. Ja jos vertaa et ton tekstiviestipaketin 500 viestin paketin hinta on sama, tai jopa 90senttiä isompi kuin mitä esimerkiksi dna:lla on tekstariliittymä (dna voitto).
Niinpä, se ei tosiaankaan ole sama asia. Kaikille ei riitä vaan 500tekstaria ja sitku vaihtoehtona on joku hemmetin 3000min/txt. Ei mulla oo käyttöö 3000 viestille tai minuutille. Hohhoijaa, taitaa saunalahti olla vähä yliarvostettu.


Niinpä, se ei tosiaankaan ole sama asia. Kaikille ei riitä vaan 500tekstaria ja sitku vaihtoehtona on joku hemmetin 3000min/txt. Ei mulla oo käyttöö 3000 viestille tai minuutille. Hohhoijaa, taitaa saunalahti olla vähä yliarvostettu.Kyl mulle menis 3000tekstarii, mutta kun siinä on vielä lisäksi ne 3000 minuuttia, joita en tarvitse! 120min riittäis... Eli miksi maksaa niistä minuuteistaki sitten joilla en tee mitään!
Niin, no mulla on nyt toi 3000min/txt ja tuntuu turhalta kun en tosiaa puhu puhelimes pal paskaakaan. Odottelen vaa, et koska tulee 1000txt takasi ni vaihdan sit samantien siihe. Saunalahdel ku soitin, ni ne vaa suositteli jotai tekstaripakettei jotka nekin on iha liia pienii (vaihtoehtoina vissii 300/500txt) että ÄÄÄ tulis jo takasi myyntii.


Hei,

Tekstari-liittymää ei enää ole tilattavissa, mutta Norppa+, Norppa-, Tikka+ ja Tikka-liittymiin on mahdollista lisätä Tekstiviestipaketti:
http://saunalahti.fi/gsm/tekstiviestipaketit.phpMiksi muute tuota ei voida yhdistää myös prepaid-liittymään? Eihän se vaikeata ole, onhan kumminkin jo mobiililaajakaista ja puhepaketti saatu prepaid liittymään yhdistettyä. Taitaa olla vain ihan laiskuudesta kiinni?!?

Vastaa

  • :D
  • :?
  • :cool:
  • :S
  • :(
  • :@
  • :$
  • :8
  • :)
  • :P
  • ;)