Vastattu

Spotify


 • Uusi käyttäjä
 • 6 kommenttia
Elikkäs pistän kysymyksen tänne yleiseen keskusteluun jos väärä

palsta niin voi siirtää.

Semmoista spotifystä että nyt käytössä r-kioskilta ostettu 10e kortti joka aktivoitu,

jos ostan uuden ja aktivoin sen jo ennakkoon niin nollautuuko vanha kortti ja siinä jäljellä olevat päivät.

Vai aktivoinko uuden kortin vasta kun edellisestä aika on kulunut umpeen.

icon

Vastauksen tähän kysymykseen jakoi hpguru 4 tammikuu 2013, 14:19

Hei,

Spotifyn yhteisön luottojäsenenä vahvistan tämän tiedon.

Huomaathan kuitenkin, että jos aktivoit lahjakortin vaikkapa kuukauden Premiumina, et sen jälkeen voi sitä muuttaa esim. Unlimitediin kahdeksi kuukaudeksi tai kymmeneen biisilataukseen jne. Ole siis tarkka kun aktivoit sitä korttia. :)

Katso alkuperäinen viesti

23 kommenttia

Käyttäjätaso 4
Kunniamerkki +3
Voit aktivoida samantien. Lisäaika lisätään jo olemassaolevaan aikaasi.

Kiitos nopeasta vastauksesta.

Käyttäjätaso 4
Kunniamerkki +3
Hei,

Spotifyn yhteisön luottojäsenenä vahvistan tämän tiedon.

Huomaathan kuitenkin, että jos aktivoit lahjakortin vaikkapa kuukauden Premiumina, et sen jälkeen voi sitä muuttaa esim. Unlimitediin kahdeksi kuukaudeksi tai kymmeneen biisilataukseen jne. Ole siis tarkka kun aktivoit sitä korttia. :)

Elikkä jos haluan kuuntelun lisäksi ladata musiikkia niin joudun ostamaan toisen kortin

jonka aktivoin musiikin lataamista varten.

Oliko näin että puhelimella kuunteluun tarvitaan aina tuo premium vaihtoehto.

Näin ainakin itse olen ymmärtänyt.

Edit:

Muokkasin aloituksessa ollutta pahaa kirjoitus virhettä.

:)

Käyttäjätaso 4
Kunniamerkki
Tuohon latailuun liittyen:

http://www.taloussanomat.fi/informaatioteknologia/2013/01/04/nyt-loppui-musiikin-lataaminen-spotifysta/2013194/12?rss=t96

Käyttäjätaso 4
Kunniamerkki +3
Musiikin toistaminen älypuhelimella vaatii aina Premium-tilin. Muutama kuitenkin käyttää vanhoja Windows-tableteja, jotka toimivat siis myös Unlimitedilla, kunhan siinä voi ajaa .exe-sovelluksia. En kuitenkaan voi niitä suositella, koska älypuhelin paljon kevyempi ottaa mukaan.

Musiikin lataus on Spotifystä tosiaan loppunut.

No hitto miten voikin sattua että juurikun meikä saa hommattua spotifyn niin

lataaminen loppuu.

:smileyshocked:

No ei varmaan kannata huommenna lotota.

:)

Käyttäjätaso 4
Kunniamerkki +3
Tärkein syy miksi tämä loppui lienee selvä: Premium-palvelussa voi jo ladata musiikkia kiintolevylle tai vaikka älypuhelimeen Offline-ominaisuutta käyttäen. Tällöin musiikkia ei kuitenkaan omista eli jos lakkaa maksamasta palvelusta, myös musiikin käyttöoikeus Offline-sisällössä poistuu, tämä on tietenkin järkevää.

Offline-tilassa voi olla parhaimmillaan kolme eri laitetta ja ne voivat käyttää täysin erilaisia soittolisotja Offline-muodossa. Raja on yhtä laitetta kohti 3,333 biisiä, mutta määrä voi vaihdella biisien pituuksien mukaan. Teoriassa on mahdollista tallentaa jopa 9,999 eri biisiä jos lataa biisejä ilman tuplia kolmelle eri laitteelle.

Miksi sitten lataussysteemi kuitenkin poistui? Alussa Spotifyssä oli yhteistyö erään musiikkikaupan kanssa, josta musiikit tulivat. Viime vuoden, jos ei enemmänkin, musiikki tuli ihan Spotifyn omasta palvelusta. Musiikkia kuitenkin hankittiin Spotifyn kautta loppupeleissä aika vähän, koska ihmiset ovat tottuneet "striimata" musiikkia netistä.

Niinpä, itsekään en ole tyyliin kahteen vuoteen enää ostanut CD-levyjä tai .mp3-tiedostoja. On mahtavaa striimata 320 kbps -musiikkia verkosta tien päällä Elisan verkosta, ei pätki tai mitään. Verkkojen parantuessa viime vuosina ei ole enää näinä päivinä käyttöä fyysisille tidostoille. Kaiketi tämän takia palvelu poistuikin.

Kannattaa pitää mielessä, että Spotify ei ole lakannut olemasta eli sitä kautta voi edelleen ladata musiikkia, lataustapa vaan on aito ja alkuperäinen Offline-ominaisuus Premium-käyttäjillä. Toinen syy miksi näin voisi olla se, että levy-yhtiöt tulivat vastaan. Spotifyhän myi musaa sitä halvemmalla mitä enemmä kerralla hankkia. Näin yhden kappaleen on voinut saada jopa 60 sentillä. Levy-yhtiöt eivät ole varmasti tykänneet...

Jos joku sahaa tässä omaa oksaansa, niin levy-yhtiöt, eivät kaikki. Pitää muistaa, että Spotifyä omistavat maailman suurimmat levy-yhtiöt kuten EMI ja Warner, joten heillä on sananvaltaa. Halutessaan he voisivat vaikka poistaa ilmaisen palvelun kokonaan, siihen ei paljon Spotifyllä olisi mitään tehtävissä asian eteen. Ilmainen palvelu on kuitenkin hyvä testata ja tutustua nettistriimamiseen, edellä kävijät käyttävätkin maksullista palvelua. Itse olen ollut Premium-asiakas jo yli kaksi vuotta ja rahansa arvoinen palvelu. Joulukuussa 2010 päivitin ja ilmaisversio oli vuodesta 2009, huhtikuu.

Toivottavasti jollekin oli tästä tarinasta iloa. :)

Hei,

osaako joku kertoa miten lataan spotifyn samsung galaxy s2:een?

premium tili on jo.

Käyttäjätaso 4
Kunniamerkki +3
Hei, käy marketissa ja hae nimellä Spotify tai klikkaa itsesi tuonne: www.m.spotify.com !

Mukavaa musiikin kuuntelua!

Menin kännykällä spotifyn sivuille.  Vaihtoehtoina tulee Log in ja get spotify. Valitsin get spotifyn. ==> aukeaa nettisivu play.google...., onko ok?

Käyttäjätaso 4
Kunniamerkki +3
On. Menet sieltä linkistä Google Playhin ja painat Install / Lataa, sitten kirjaudut sovellukseen tunnuksillasi Spotifyyn ja alat kuunnella musiikkia :)

Asetuksista / Settings kannattaa lisäksi laittaa Extreme quality päällw, niin saat parhaan mahdollisen äänenlaadun.

:)näyttää helpolta... heh, MUTTA; painan install => ja sign in, tulee google kirjautuminen: sähkposti osoite ja salasana, näinkö? :smileyhuh:

salasanani ei kelpaa...!?

Käyttäjätaso 4
Kunniamerkki +3
Kun lataat Google Marketista Spotifyn, sinun pitää ensin kirjautua Google tiliisi, jotta pääset Spotifyn asentamaan.

Jos et omista Google tiliä, sen voi luoda ilmaiseksi Googleen. Sitten kirjauduttasi Googleen pääset asentamaan Spotifyn ja siihen Spotify sovellukseen kirjaudutaan Spotify tai Facebook tunnuksilla (jos Spotify liitetty Facebookiin).

just joo ! Kiitos! Siis Google tiliä rakentamaan.

Käyttäjätaso 4
Kunniamerkki +3
Google tili on siis Android puhelimessa pakollinen koska ilman sitä Market ei toimi eli et voi ladata/päviittää sovelluksia.

Google tilin ei tarvitse edes olla kummoinen, koska tarvitset yleensä sitä vain juurikin tuohon puhelimeen eli voit vaikka nimetä sen "epävirallisemmin" eli ei tarvitse edes käyttää omia henkilötietojaan.

"YOU HANENT ACCESSED THE GOOGLE PLAY STORE APP on your device with this email account." - mitä nyt?

Käyttäjätaso 4
Kunniamerkki +3
Avaa luurissa Google Market ja kirjaudu pyydettäessä Googleen.

Kiitos sinulle hyvistä neuvoista!! Ilman en olisi onnistunut! Nyt enää tarvii saada yhteys auton bluetoothiin.

Kiitos! :smileycool:

Käyttäjätaso 4
Kunniamerkki +3
Ole hyvä ja nauti musiikista.

Oli ilo auttaa!

Käyttäjätaso 4
Kunniamerkki +3
Niin ja vielä unohtui, että auton Bluetoothiin saat Spotifyn näin: avaa puhelimesi Bluetooth ja käynnistä autosi soittimen Bluetooth näkyväksi, tämän jälkeen puhelin löytää autosoittimen, paina yhdistä. Paritus kestää sekunteja ja musiikkia voi toistaa sen jälkeen käynnsitämällä aina Bluetooth puhelimessa niin musat alkaa soida auton kaiuttimista.

Mikäli haluat nauttia autossasi muhkeista bassoista, kantsii kokeilla minun soittolistaa. Käsin valikoituija biisejä, joissa vain parasta antia! Jyrin soittolista on soitolistani Spotifyssä. Olen itsekin Premium käyttäjä.

Käyttäjätaso 4
Kunniamerkki +3

hpguru kirjoitti:
Avaa luurissa Google Market ja kirjaudu pyydettäessä Googleen.

Tarkennuksena:

 Entinen Android Market on nykyään englanniksi Google Play Store ja suomeksi Google Play -kauppa.

Vastaa

  • :D
  • :?
  • :cool:
  • :S
  • :(
  • :@
  • :$
  • :8
  • :)
  • :P
  • ;)