Kiinnitetty keskustelu

Arvostele ostamasi OnePlus 5 ja voita OnePlus-tuotepalkintoja


Käyttäjätaso 4
  • Palstan yhteisömanageri
  • 287 kommenttia


Onko hyppysissäsi uuden uutukainen OnePlus 5? Julkaise puhelimesta napakka arvostelu Palsta-yhteisössä ja voit voittaa OnePlus–tuotepalkintoja.

Näin julkaiset OnePlus 5 –arvostelun Palstalle

  • Mene OnePlus 5 –arvostelut keskustelualueelle ja valitse ”Aloita uusi keskustelu”
  • Kirjoita arvostelullesi ytimekäs otsikko
  • Kirjoita varsinainen arvostelu kuvaus-kenttään. Voit lisätä arvosteluusi myös kuvia. Vaihtoehtoisesti voit tehdä arvostelun myös YouTube-videona ja lisätä linkin videoon Palstalle.
  • Kun valmista, niin julkaise arvostelusi valitsemalla ”Lähetä”
Valitsemme joka kuukausi heinä-lokakuun 2017 ajan kaksi OnePlus 5 –arvostelua, joiden kirjoittajat voittavat mukavan muhkean OnePlus-tuotepaketin (reppu, 2 eri suojakuorta, t-paita ja OnePlus-tarroja). Voittajien nimimerkit julkaistaan tässä kisapostauksessa.

Mitä arvosteluun kannattaa kirjoittaa?

Arvostelussasi sinun kannattaa kertoa ainakin, oletko ollut tyytyväinen ostokseesi, mistä OnePlus 5:n ominaisuuksista erityisesti pidät ja olisiko jossain mielestäsi parannettavaa. Pysy aiheessa ja muista asiallinen kielenkäyttö. Kuvat ja videot tuovat myös mukavasti lisämakua arvosteluun! :)

Etkö vielä omista OnePlus 5:sta, mutta haluat mukaan kisaan?


Kutsumme myös muut yhteisön jäsenet äänestämään mielestään hyödyllisimpiä arvosteluita. Mikäli OnePlus 5:n hankkiminen on sinulla vielä harkinta-asteella, niin äänestämällä muiden kirjoittamia arvosteluita, voit myös sinä voittaa itsellesi OnePlus-tuotepaketin. :)

Näin äänestät arvosteluita Huomioimme yhden äänen per äänestäjä - sen ensimmäisenä jättämäsi. ;) Arvomme kerran kuukaudessa heinä-lokakuun 2017 ajan kaksi OnePlus-tuotepaketin (suojakuori, t-paita, OnePlus-tarroja) voittajaa kaikkien äänestäneiden kesken. Voittajien nimimerkit julkaistaan tässä kisapostauksessa.

Tutustu OnePlus 5 -puhelimeen tarkemmin & tilaa omasi: elisa.fi/oneplus5

Jos sinulla ei vielä ole tunnusta Palstalle, niin voit luoda tunnuksen sivun oikeasta reunasta löytyvän Kirjaudu Palstalle -linkin kautta.

Kilpailun säännöt:

Kaikkien 19.7.2017 - 31.10.2017 Palstan OnePlus 5 -arvostelut keskustelualueella (https://palsta.elisa.fi/oneplus-5-arvostelut-62) kilpailun ohjeiden mukaisesti laitearvosteluita julkaisseiden keskuudesta valitaan heinä-lokakuun ajan kerran kuussa kaksi voittajaa, jotka palkitaan isolla OnePlus-tuotepaketilla. Lisäksi ohjeiden mukaan arvosteluita äänestäneistä arvotaan heinä-lokakuun ajan kerran kuussa kaksi voittajaa, jotka palkitaan pienemmällä OnePlus-tuotepaketilla.

Voittajien nimet julkaistaan aina kuun lopussa tässä kisajulkaisussa (https://palsta.elisa.fi/oneplus-5-arvostelut-62/arvostele-ostamasi-oneplus-5-ja-voita-oneplus-tuotepalkintoja-506641) ja voittajille ilmoitetaan samana päivänä henkilökohtaisesti Palstan yksityisviestillä.

Mikäli voittajaa tai voittajia ei tavoiteta 10 arkipäivän kuluessa, valitaan tilalle uusi voittaja.

Palkintoa ei voi muuttaa rahaksi, Elisa Oyj vastaa arpajaisverosta. Elisa Oyj:n henkilökunta perheineen ei voi osallistua kilpailuun. Kilpailuun voivat osallistua kaikki Suomessa pysyvästi asuvat yli 18-vuotiaat.

Elisa ei vastaa siitä, että tietojärjestelmien, Internet-yhteyksien tai muiden ohjelmien toimimattomuuden tai virheiden takia tieto arvontaan osallistumisesta ei päädy Elisalle asti. Elisa pidättää oikeuden julkaista voittajien kilpailuun osallistuessaan käyttämät nimet/nimimerkit sekä valitsemiaan otteita voittajien Palstalla ja Facebookissa julkisesti julkaisemista teksteistä, videoista tai kuvista valitsemissaan medioissa.
Keskustelu on suljettu. Voit lukea ja tykätä kommentteja normaalisti

1 kommentti

Käyttäjätaso 4
Ensimmäisiä arvosteluita on alkanut ropisemaan ja näin heinäkuun lopun kunniaksi on aika palkita myös ensimmäiset voittajat :) Arvosteluista palkitsemme OnePlus-tuotepaketeilla jopetsun ja Karhuzzin. Lisäksi arvoimme pienemmät Oneplus-tuotepaketit kaikkien arvosteluita kommentoineiden kesken. Paketit lähtevät fizbanille ja Lene24:lle. Onnea voittajille! Otan teihin yhteyttä yksityisviestillä täällä Palstalla palkintojen toimittamiseki.

Seuraavat palkinnot lähtevät jakoon elokuun loppupuolella, joten pistäkäähän lisää arvosteluita tulemaan :)