Kysymys

Liittymän Haltijan / omistajan vaihto


Olisinpas tiedustellut että pitääkö nykyisen ja tulevan haltijan olla tekemässä muutosta vai riittääkö jonkinlainen valtakirja??
Liittymä kaverin nimissä, mutta asuinpaikan välillä useita kymmeniä kilometrejä ja treffien sopiminen Elisan myymälään hankalaa.

Eli olen tällä hetkellä merkitty liittymän käyttäjäksi, laskut tulevat minulle jo ennestään.

10 kommenttia

Käyttäjätaso 3
Kunniamerkki
Tuolta valaistusta asiaan............(eli omasaunalahden sivulla)  https://oma.saunalahti.fi/settings/OwnershipMain

Ellei sinulla ole tunnuksia niin pyydä kaveriasi katsomaan sieltä ohjeet miten menetellään.
Kiitos.. Se kohta näyttää tyhjää "Ei siirrettäviä....". Mahtaneeko vaatia pankkitunnuksilla tunnistautumista tms.?
Käyttäjätaso 3
Kunniamerkki


Kiitos.. Se kohta näyttää tyhjää "Ei siirrettäviä....". Mahtaneeko vaatia pankkitunnuksilla tunnistautumista tms.?Luitko ensin ohjeet.... ???
Luonnollisesti sinulle pitääkin näyttää tyhjää koska liittymä ei ole sinun. Pikaisesti vilkaisin ohjetta ja sen mukaan omistajan täytyy ensin tehdä siirto ja sen jälkeen sinun hyväksyä tj. mutta tuosta ohjeesta pitäisi selvitä.
Käytännön kokemusta ei itsellä ole kun ei ole ollut tarvetta siirrellä.
Käyttäjätaso 4
Kunniamerkki +3
Tuossa osoitteessa on suht hyvät ohjeet:
http://palsta.saunalahti.fi/wiki/Gsm-liittym%C3%A4n_omistussuhteen_muutos
3G -paketteihin ei valitettavasti pysty tekemään omistussuhteen muutosta Oma Saunalahden kautta. Voit kuitenkin tulostaa lomakkeen osoitteesta http://palsta.saunalahti.fi/wiki/3G-palvelupaketin_omistussuhteen_muutos tai pyytää asiakaspalvelua lähettämään sen postitse.

Jos on normaali GSM -liittymä muutos voidaan tehdä Oma Saunalahden kautta :)
Käyttäjätaso 3
Kunniamerkki


3G -paketteihin ei valitettavasti pysty tekemään omistussuhteen muutosta Oma Saunalahden kautta.Onkohan minulla luki-häiriö kun en näe/osaa lukea että kysyjä missään kohtaa puhuu 3G-paketista... ::) :o ??? ehkä Jesmiina näkee mistä liittymästä on kyse ja voi siksi opastaa oikein... tai sit osaa kaukolukea aloittajan ajatukset..... ;D
jos tätä vielä joku sauniksen toveri lukee, niin voisi valaista miksi ihmeessä, tai siis miten voi olla että kun vaihdettiin siskon laskut hänen omalle nimelleen, niin miksi liittymään kuulunut kytkyluurin osuus jäi edelleen tähän vanhaan laskutukseen? eikö sen nyt silkka maalaisjärkikin kerro että jos numerolla on kytky niin myös sen kytkyn osuus siirtyisi? :(


jos tätä vielä joku sauniksen toveri lukee, niin voisi valaista miksi ihmeessä, tai siis miten voi olla että kun vaihdettiin siskon laskut hänen omalle nimelleen, niin miksi liittymään kuulunut kytkyluurin osuus jäi edelleen tähän vanhaan laskutukseen? eikö sen nyt silkka maalaisjärkikin kerro että jos numerolla on kytky niin myös sen kytkyn osuus siirtyisi? :(Kyllä puhelimen osuuden toki tulisi siirtyä. Ilmeisesti siirrossa on tapahtunut jokin virhe. Välitin tiedon laskutukseemme, joten laskutuksenne tarkistetaan ja mahdolliset korjaukset tehdään. Tällaisissa tilanteissa kannattaa aina ottaa yhteyttä asiakaspalveluun esimerkiksi oma.saunalahti.fi Viestit / Asiakaspalvelu osion kautta.jos tätä vielä joku sauniksen toveri lukee, niin voisi valaista miksi ihmeessä, tai siis miten voi olla että kun vaihdettiin siskon laskut hänen omalle nimelleen, niin miksi liittymään kuulunut kytkyluurin osuus jäi edelleen tähän vanhaan laskutukseen? eikö sen nyt silkka maalaisjärkikin kerro että jos numerolla on kytky niin myös sen kytkyn osuus siirtyisi? :(Kyllä puhelimen osuuden toki tulisi siirtyä. Ilmeisesti siirrossa on tapahtunut jokin virhe. Välitin tiedon laskutukseemme, joten laskutuksenne tarkistetaan ja mahdolliset korjaukset tehdään. Tällaisissa tilanteissa kannattaa aina ottaa yhteyttä asiakaspalveluun esimerkiksi oma.saunalahti.fi Viestit / Asiakaspalvelu osion kautta.


kiitos nopiasta vastauksesta, tuo on jostain syystä laskulla ilmoitettu puhelimet kohdassa jossa on siis sekä oma kytky että siskoni kytkypuhelin samassa köntässä (joka sinällään on jo vähän omituista). tämän takia ei ole tullut edes huomatuksi tätä asiaa kuin vasta tässä jokin aika sitten vaikka siirrosta toki jo on aikaa :)
Kiitos tästä. Nyt kaverin ei tarvitse ajella ~100km erikseen tämän asian tiimoilta.
Jos jompikumpi sattuu poikkeamaan kylässä, niin tulostaa vaan tuon omistussuhteen muutos lomakkeen ja täyttää.

Vastaa

  • :D
  • :?
  • :cool:
  • :S
  • :(
  • :@
  • :$
  • :8
  • :)
  • :P
  • ;)